Aandacht vragen voor het 25-jarig jubileum

Voor Leijenhorst 2wielers uit Voorthuizen verzorgden we de PR rondom het 25-jarig bedrijfsjubileum. Een mooie aanleiding om het bedrijfslogo te restylen. Dit logo werd toegepast op de gevel, de bedrijfskleding en alle communicatiemiddelen.

We bedachten een speciale jubileumkrant die huis-aan-huis werd verspreid. Deze krant was gevuld met speciale acties, interviews met klanten en aankondigingen van leuke aanbiedingen. Voor de kinderen maakten we een kleurplaat die zij tijdens de jubileumdagen konden inleveren. Ook werden tal van fietsen in omgeving Voorthuizen voorzien van een opvallende zadelhoes. Mochten mensen de advertenties en aankondigingen hebben gemist in lokale kranten en op social media, dan kon hen door deze blikvanger het jubileum echt niet meer ontgaan: hier moet je bij zijn!

 
 
 
 
 

En dat is gelukt. Erik van Leijenhorst kon terugkijken op vijf goedbezochte jubileumdagen. Vooral de acties werden gewaardeerd. Zoals de taart die mensen konden ophalen als zij in de feestweek 25 jaar werden. En de tegoedbon voor de klant die de oudste factuur uit de begintijd kon laten zien in de winkel.

Zie andere projecten

Wil je contact opnemen?

Vul het contactformulier in en je hoort van ons binnen één werkdag!

Contact opnemen